Uitvaartverzekering

De prijs van een uitvaartverzekering is vooral gebaseerd op de leeftijd van de persoon en de huidige gezondheidtoestand ( oa rookt u of niet ) en natuurlijk het kapitaal dat u wenst uit te keren bij overlijden. Hoe jonger en gezond, hoe goedkoper deze verzekeringen zijn.

Veel mensen denken dat dit dure verzekeringen zijn. Dit is allesbehalve zo. De maandelijkse premies vallen reuze mee. U zult ervan verschieten.

Indien u een zuivere uitvaartverzekering wenst kan u kiezen tussen de verzekerde bedragen van 1500 euro tot 10.000 euro. De premies zijn zoals gezegd afhankelijk van de leeftijd en uw huidige gezondheidstoestand. Hiervoor werk ik met DELA.

U kan zich ook verzekeren voor grotere bedragen, zoals 25.000 of 50.000 of zelfs 100.000 euro. Dit zijn meestal tijdelijke contracten die lopen zolang u voor uw gezin moet zorgen. U hebt immers als gezinshoofd bepaalde verantwoordelijkheden. Eén ervan is dat u de toekomst van uw kinderen moet garanderen. Door een hogere dekking bij overlijden te voorzien, anticipeert u op een mogelijk vroegtijdig sterven die uw gezin veel financiële problemen kan geven. Dit kan u opvangen door uzelf te verzekeren voor een bepaald bedrag, zodat als u vroegtijdig sterft, u geen financiële gevolgen meegeeft aan u nabestaanden. Ga maar eens na wat er zou gebeuren moest 1 van de twee gezinshoofden wegvallen. Niet enkel emotioneel heeft dit gevolgen maar in de meeste gevallen ook financiële gevolgen die dus gemakkelijk kan vermeden worden.

Vul uw persoonlijke gegevens in en vermeld het verzekerde bedrag en ik bezorg u een offerte op maat.

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter