Johan Delboo

Assutheker Johan Delboo

Zoekt u een autoverzekering, brandverzekering, of een familiale verzekering; Geen probleem.

Wij helpen u in het zoeken naar de juiste prijs kwaliteit verzekering op maat voor u.

Ik werk onafhankelijk samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen zodat u het best kan worden geholpen. Door een doorgedreven productkennis kan ik immers voor u de markt afgaan zodat u prijs kwaliteit het beste krijgt op de markt, vandaar assutheker. Hierdoor bespaart u niet enkel geld, maar ook tijd en wint u aan zekerheid.

Naast de klassieke verzekeringen, kunnen wij u helpen met uw hypothecair krediet voor uw woning, of een persoonlijke lening voor uw wagen. Wij helpen u graag verder met een woordje uitleg omtrent al uw mogelijkheden.

Sparen en beleggen is een laatste tak waarin wij actief zijn. Wij helpen u graag met het opstellen van uw beleggersprofiel, zodat wij de juiste belegging voor u kunnen aanbieden.

De regio waarin ik werkzaam ben is van Oost- en West-Vlaanderen, Oostende, groot Gent ( Gent / Oostakker / Wondelgem / Drongen / Evergem / Sleidinge / Lovendegem / Sint-Martens-Latem / Sint-Denijs-Westrem / Sint-Amandsberg ) , Berlare, Lokeren, Sint Niklaas, Zele tot Brugge.

U kan bij ons op kantoor komen of een afspraak bij u thuis maken.

Het kantoor is gelegen in de Gentbruggestraat 58 te 9040 Sint-Amandsberg. Het kantoor is iedere dag s morgens open van 9h30 tot 12h30. In de namiddag werk ik op afspraak. Ook afspraken mogelijk op de zaterdag.

Laat niet om contact op te nemen, of een formulier voor uw verzekering in te vullen. Vult u online een aanvraag in, dan krijgt u binnen de 24h antwoord.

Wij wensen u een aangenaam bezoek.