Pensioensparen en pensioensparen voor zelfstandigen ( VAPZ )

PENSIOENSPAREN!

Een appeltje voor de dorst als je op pensioen gaat!

Met pensioensparen spaart u niet enkel voor uw pensioen, maar krijgt u bovenop uw gespaard bedrag een belastingvoordeel to 30 procent.

U kan dus jaarlijks een geplafonneerd bedrag sparen, die u wordt uitbetaald op pensioenleeftijd. Niet enkel spaar je een bedrag, maar het gespaarde bedrag geeft ook nog eens recht op een belastingvoordeel tot 30 procent. Als echte Belg kan u daar niet tegen zijn.

Ook hier werk ik met verschillende maatschappijen, zodat ik u offertes op maat van u verlangens en behoeften kan geven.

PENSIOENPAREN VOOR ZELFSTANDIGEN OF VAPZ

Als u zelfstandig bent, staat u in voor uw eigen pensioen. Daarom heeft de overheid, naast het pensioensparen, ook nog een mogelijkheid voorzien om nog een bedrag te sparen die fiscaal kan worden ingebracht, nl. langetermijnsparen. 

Ook dit bedrag is jaarlijks geplafonneerd, maar kan ook een belastingvoordeel geven tot 30procent. Afhankelijk van uw inkomen kan u dus een extra bedrag aan de kant leggen voor als u op pensioen gaat.

Omdat ik met verschillende maatschappijen werk, kan ik u een offerte op maat bieden, gebaseerd op uw verlangens en behoeften.

Maak vrijblijvend een afspraak of vul vrijblijvend uw gegevens in via onderstaande balk en ontvang offertes passend bij uw verlangens.

 

 

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter