Autoverzekeringen

Wist u dat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren?

Niet enkel de gegevens van de wagen zijn van belang. Ook de gegevens van de verzekerde (leeftijd, adres, datum rijbewijs) maar vooral ook het schadeverleden van de verzekerde betreffende de laatste vijf jaar, spelen mee in het bepalen van een correcte prijsberekening.

Hieronder kan u alle gegevens invullen. Om een correcte berekening te kunnen maken, is het noodzakelijk dat alle gevraagde gegevens waarheidsgetrouw worden ingevuld.

Voor autoverzekeringen werken wij met meerdere maatschappijen. Dit betekent dat wij, rekening houdend met uw profiel, kunnen kiezen voor die maatschappij die het voordeligst voor u is. Wij speuren als het ware voor u de markt af naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw autoverzekering.

Indien u zowel uw autoverzekering als uw familiale en brandverzekering bij dezelfde maatschappij neemt, kan u bovendien van bijkomende voordelen genieten. Laat daarom zeker niet na hier ook uw familiale en brandverzekering te berekenen op de betreffende pagina van ASSUTHEKER.

Legt u alvast het inschrijvingsbewijs van uw wagen en uw eventuele huidige autoverzekering klaar zodat u makkelijk alles in één keer kan invullen.

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter