Familiale Verzekeringen

FAMILIALE VERZEKERING OF VERZEKERING PRIVE LEVEN!

De familiale verzekering, is een aansprakelijkheidsverzekering die u, en uw gezin, beschermen tegen zaken die gebeuren in uw prive leven.

U bent aansprakelijk voor een schade bij een derde, en dit door toedoen van uw fout. Op basis van de wet bent u dan verplicht de schade aan derden te vergoeden. Daarom is het belangrijk dat u zich beschermd tegen dergelijke onvoorziene omstandigheden.

Maar de verzekering staat u niet enkel bij als u schade veroorzaakt aan een derde. Neen, de verzekering kan ook uw rechten vertegenwoordigen ingeval u schade lijdt door toedoen van fout veroorzaakt door een derde. Bv als u aangereden wordt als fietser door een auto in het verkeer.

Ten slotte is het een misverstand dat u enkel een familiale nodig hebt als u nog kinderen hebt. Neen, ook al bent u alleenstaande of koppel zonder kinderen, dan nog is een verzekering prive leven, een must.

Ook hier werk ik met verschillende maatschappijen, zodat ik een offerte kan geven op maat van uw verlangens en behoeften.

Maak vrijblijvend een afspraak of vul vrijblijvend uw gegevens in via onderstaande balk en ontvang offertes passend bij uw verlangens.

 

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter