Hospitalisatieverzekering

De prijs van een hospitalisatieverzekering is vooral gebaseerd op de leeftijd van de persoon en de huidige gezondheidtoestand. Hoe jonger en gezond, hoe goedkoper deze verzekeringen zijn.

Veel mensen denken dat dit dure verzekeringen zijn. Dit is allesbehalve zo. De maandelijkse premies vallen reuze mee zeker voor de dekkingen die u krijgt. U zult ervan verschieten.

U kan kiezen voor een hospitalisatieverzekering bij uw mutualiteit, deze zijn zeer goedkoop. Maar de dekking trekt op niks. Kies beter voor iets meer maandelijks te betalen zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen staat. Want de facturen bij mutualiteiten zijn begrensd tot 4.000 euro en veel zware ziekten zijn zelfs uitgesloten.

Ik werk hoofdzakelijk met DKV en AG voor hospitalisatieverzekeringen. Je mag gerust zeggen dat dit de beste van de markt zijn. Zij dekken wel veel zware ziekten, u mag een kamer alleen kiezen, u mag zelf hospitaal en dokter kiezen, u bent gedekt 1 maand voor hospitalisatie en drie maand erna. Door afgifte van u medi-card hoeft u zelf niks te betalen voor uw hospitalisatie. Makkelijk en correct.

Vul uw persoonlijke gegevens in en vermeld het verzekerde bedrag en ik bezorg u een offerte op maat.

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter