Beleggen zonder risico

U wil dat uw geld meer opbrengt dan op een spaarboekje en dit wél op een veilige manier?
Tak 21-spaarverzekeringen zijn dé oplossing!

Uw opbrengst kan tot dubbel zo groot zijn als wanneer u uw geld op een spaarboekje parkeert. Tak 21-spaarverzekeringen worden op een tijdshorizon van 8 jaar genomen. Op deze manier ontsnappen ze aan de ‘roerende voorheffing’ van 25%, de belasting die u betaalt op de meerwaarde van uw belegging, uw rente dus. De fiscale voordelen zijn dan ook mooi meegenomen!

Tak 21-spaarverzekeringen brengen meer op omdat de financiële instelling weet dat het belegde geld gedurende 8 jaar beschikbaar voor hen blijft. Hierdoor krijgt u een betere opbrengst dan die van spaarboekjes waarbij de bank niet zeker is van de beschikbaarheid van het geld. Bovendien wordt de rente dagelijks toegekend en niet eenmalig zoals bij een spaarboekje. Door dagelijks een stuk van de rente te krijgen groeit het kapitaal sneller aan dan wanneer de rente maar eenmaal per jaar wordt uitgekeerd.

Ten slotte is de Tak 21-spaarverzekering een zeer veilige manier van beleggen. Het spaartegoed is immers tot 100 000 euro gewaarborgd door de federale overheid van België. Dit wil zeggen dat àls de financiële instelling waaraan u uw geld toevertrouwde failliet zou gaan, u dan steeds tot een plafond van 100 000 euro terugkrijgt van de Belgische federale overheid.

Tak 21-spaarverzekeringen kunnen zowel via AXA als via AG geplaatst worden, afhankelijk van de beste voorwaarden.

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter