Beleggen met risico

U wil dat uw geld mee evolueert met de financiële markten en zo een hoog rendement nastreven?

Tak23 spaarverzekeringen zijn de oplossing.

Deze Tak23 spaarverzekeringen zijn meestal samengesteld uit fondsen. Dit zijn maatschappijen die een portefeuille aandelen beheren en dit op de voet opvolgen. Zo kunnen zij onmiddellijk anticiperen op de economische uitdagingen van de wereld. Afhankelijk van de samenstelling van de fondsen kunt u van minder riskant naar heel riskant beleggen. Hoe riskanter hoe beter de opbrengst bij goeie economische tijden.

U hoort het al, riskant. Dit wil zeggen dat een Tak23 steeds een risico inhoudt, hoe defensief uw fonds ook is. U kan dus steeds verlies lijden. Je moet het nemen met de bots en de buil...

Desondanks dat deze vorm van beleggen steeds een risico inhoudt, heb je ook fondsen die een zeer deftig trackrecord kan voorleggen. Fondsen die ook in slechte beursjaren makkelijk 4 % opbrengst geven, bij betere beurstijden kunnen deze winsten oplopen tot 6 a 8%.

U kan kiezen voor een groot bedrag te beleggen of maandelijks een klein bedrag te beleggen. Beide heeft zijn voordelen. Grote bedragen brenger beter op dan spaarboekjes. Uw rendement kan makkelijk tot 4 maal zo groot zijn dan gewone spaarboekjes. Indien u maandelijks spaart koopt u steeds deelaandelen, het voordeel hiervan is dat u een goede prijs krijgt voor uw aandelen. Beter dan eenmalig te kopen, daar moet u geluk hebben met uw aankoopmoment. Door gespreid te kopen hoeft u zich geen zorgen te maken om een eventueel tijdelijk dipje, in tegendeel dit kan juist positief zijn voor u.

Wilt u meer weten over de betere fondsen van dit moment? Laat uw gegevens na en laat me weten wat u wilt verwachten van uw belegging

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter