Hypothekaire leningen

U wenst uw droomhuis te kopen en u wil dit financieren via een hypothecaire lening? Slim.

Als onafhankelijk makelaar ben ik niet gebonden aan één enkele bank die enkel zijn leningen kan naar voor schuiven. Neen, ik kan afhankelijk van het profiel van de klant gaan werken met banken waardoor ik de klant de beste tarieven op de markt kan aanbieden.

Omdat iedere ontlener een ander profiel heeft en iedere bank zich specialiseert in één soort klanten, bent u niet steeds het best bediend bij uw eigen bank. U kan er soms al jaren klant zijn en toch niet het beste tarief krijgen. Vreemd vind u? Neen, niet echt want zoals ik al zei werken banken met gewenste profielen, valt u onder het profiel van uw bank dan kan uw krediet scherp zijn, maar hebt u de pech dat u buiten deze doelgroep valt dan krijgt u zeker niet het scherpste tarief.

Daarom is het zo belangrijk om een onafhankelijk makelaar aan te spreken zoals mijzelf. Ik kan dan gaan bekijken op basis van uw profiel met welke bank u best in zee zou gaan.
Daarnaast ga ik op zoek naar de goedkoopste schuldsaldoverzekering op de markt. Zo kan ik u steeds een scherp tarief aanbieden.

Graag een offerte op maat?

Laat dan hier uw gegevens achter